Vraag
Profielfoto van Mariette Reineke
Oproep
Profielfoto van Mariette Reineke Mariette Reineke 2 september 2024

Save the date! - Netwerkevent 'De Stem van de Professional' op 23 januari 2025.

De stem van zorgprofessionals, vrijwilligers en bewoners wordt vaak niet gehoord in de huidige transformatieplannen van zorg en welzijn. Dit zijn wel de mensen die de gewenste veranderingen moeten uitvoeren. Hun stem mag meer gehoord en naar geluisterd worden. 
Daarom lanceren Lorenz en 1sociaaldomein ๐——๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น, bestaande uit een online Channel en een serie netwerkevents, waarvan de eerste plaatsvindt op ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฑ.

โ€œWe bevinden ons op een kantelpunt. Onze hele samenleving is aan het veranderen. We kunnen de toekomst niet langer construeren vanuit het verleden.โ€ - Bianca den Outer

โ€œMet de huidige plannen die er liggen, willen we ervoor waken dat de uitvoerende professionals en vrijwilligers voldoende gehoord worden, en dat er dus niet over hen beslist gaat worden.โ€ - Valentijn van Esch

Tijdens dit netwerkevent laten we de stem van professionals horen en gaan we met elkaar in gesprek over hoe je domeinoverstijgend samenwerken vormgeeft. Er wordt kennis, ervaring en inspiratie gedeeld, vanuit de praktijk, en er is volop ruimte om mede-professionals uit het hele land te ontmoeten. 

Motivatie

Neem alvast deel aan het webinar over 'De stem van de professional'
Tijdens dit Webinar gaat Mariette Reineke in gesprek met Bianca over De Stem van de Professional, het waarom, de urgentie en wat we kunnen verwachten van deze beweging.

Klik hier om het Webinar terug te kijken

Beantwoord de vraag van Mariette